Hunky Dory: voor een zorgeloze inzet van freelancers

Hunky Dory  introduceert een speciale freelance dienstverlening, die het administratieve en contractuele proces rond de inzet van haar freelancers faciliteert en daarmee de risico’s voor zowel opdrachtgevers als freelancers wegneemt. En nee, dat gaat niet via payrolling of uitzendcontracten en kost onze opdrachtgever en freelancers ook nog eens niks extra’s!

 

De expertise van Hunky Dory biedt u een voorsprong

  • Hunky Dory is al meer dan 20 jaar een van de bekendste bemiddelaars van reclame freelancers in Nederland en heeft mede in die rol, in de aanloopfase naar de nieuwe Wet DBA veelvuldig overleg gevoerd met de o.a. Belastingdienst.

Een van de uitkomsten van die samenwerking is een eigen Hunky Dory Model Overeenkomst.

  • De specialisten van Hunky Dory hebben bijgedragen aan het regelen van processen
    die het inzetten van freelancers onder de nieuwe DBA wetgeving veilig mogelijk maakt, zodat uw organisatie ook in de toekomst zorgeloos gebruik kan blijven maken van de inzet van freelancers.  Hierdoor houdt u gewoon grip op de inhuur van freelancers binnen uw organisatie en blijft u zorgeloos toegang houden tot hoogwaardige expertise, flexibiliteit en diversiteit.
  • Freelancers inhuren via Hunky Dory is 100% Wet DBA proof en vrijwaart de opdrachtgever van Wet DBA aansprakelijkheid.

 

Freelance dienstverlening op maat. Hoe werkt het?

Als opdrachtgever neemt u contact op met Hunky Dory B.V. en legt u uw opdracht aan ons voor.

In overleg met u zoeken wij de meest geschikte freelancer(s) voor uw opdracht.

Deze freelancer heeft een Model Overeenkomst met Hunky Dory waarin Hunky Dory de Opdrachtgever is en de freelancer de Opdrachtnemer.

U bent een Derde Partij die het bedrijf Hunky Dory inschakelt om uw opdracht te vervullen, hierdoor is er tussen Hunky Dory en uw bedrijf dus geen Model Overeenkomst nodig.

Hunky Dory fungeert als tussenpersoon voor reclame bureaus en adverteerders en koppelt uw opdracht aan een freelancer die aan uw wensen en eisen voldoet zodat uw opdracht projectmatig keurig wordt uitgevoerd.

U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging en, indien wenselijk,  krijgt u van ons een kopie van de doorlopende Model Overeenkomst die Hunky Dory met de betreffende freelancer heeft zodat u zeker weet dat u niet als Opdrachtgever vermeldt staat en dus ook niet onder ketenaansprakelijkheid valt.

Na voltooiing van de opdracht ontvangt u van ons (dus niet van de freelancer!) een factuur en na betaling van deze factuur is alles netjes aan u overgedragen.

Omdat u ons als bedrijf inschakelt en wij als tussenpersoon voor u bemiddelen hoeft u niet per opdracht elke keer een Model Overeenkomst meer op te stellen en/of te laten goedkeuren bij de Belastingdienst.

Wij sturen u per ingehuurde freelancer, indien wenselijk, eenmalig de kopie van de Model Overeenkomst tussen Hunky Dory en de freelancer en dan kunt u deze freelancer meerdere malen via ons blijven inzetten voor diverse opdrachten en projecten.

Op deze manier heeft u als opdrachtgever niet alleen 0% risico maar zelfs ook minder administratieve rompslomp en dat zonder extra kosten!

Gewoon freelancers inhuren zoals u gewend bent en wij zorgen ervoor dat alles DBA proof is.

 

Hunky Dory is op dit moment de enige die deze freelance dienstverlening zonder bemiddelingskosten aanbiedt.

Waarom gratis, zult u zich misschien afvragen? Al meer dan twintig jaar leveren we hoge kwaliteit en persoonlijke service aan onze opdrachtgevers en freelancers en doen dit met veel liefde en plezier voor het reclamevak. Als wij in de chaos die Wet DBA veroorzaakt heeft een goede veilige oplossing kunnen bieden aan zowel opdrachtgevers als freelancers, dan doen we dat graag zodat we ons allemaal weer kunnen richten op de hoofdzaak en kunnen blijven doen waar we goed in zijn: goede reclame maken.

 

link naar Adformatie interview met Hunky Dory over de gevaren van Wet DBA en hoe wij deze wegnemen voor onze opdrachtgevers en freelancers dmv onze gratis Wet DBA-proof service:

http://www.adformatie.nl/nieuws/creatieve-zzpers-lopen-opdrachten-mis-hoe-zit-het-met-de-wet-dba

 

 

 

Wilt u meer weten of heeft u aanvullende vragen?

Neem dan contact met Vonne  of Hansje via  info@hunkydory.nl 

IMG_7096

Wet DBA -proof inhuren