The Hunky Dory Story:

Hunky Dory is in de jaren negentig begonnen als clubhuis voor freelance reclame creatieven, toen freelancen nog zeldzaam was.

In die tijd werden creatieven nog ver bij de klant vandaan gehouden omdat creatie en business nog als twee aparte werelden werden beschouwd.

Bij Hunky Dory kon je als freelancer je vragen maar zeker ook je dromen bespreken, ervaringen uitwisselen en in contact komen met een geschikt copy of art maatje om een freelance team mee te vormen. Zo ontwikkelden de leden van Hunky Dory niet alleen zichzelf maar ook het vak en het freelancen.

Er ontstond één centraal contactpunt waar bureaus hun creatieve bron konden aanvullen met freelance creatie om zo hun klanten te voorzien van lucratieve concepten en ideeen. Hunky Dory werd zo ook een plek waar freelance creatieven elkaar inspireerden en versterkten in het ondernemen.

Nu, ruim twintig jaar later, is creatie een onmisbaar onderdeel van business geworden. Hunky Dory is uitgegroeid tot een van de bekendste freelance creatie collectieven in de reclame wereld.

Nog steed vertegenwoordigen we top level freelancers die alle disciplines beheersen.  Daarnaast dienen we tegenwoordig ook als adviesorgaan en bieden we business begeleiding aan, niet alleen aan freelancers maar ook aan bureaus en directe adverteerders.

Omdat we al zo lang meedraaien is ons netwerk zeer uitgebreid en kunnen wij belangrijke partijen snel en kundig bij elkaar brengen.

Onze roots zijn we nooit vergeten: nog steeds gaan we er vanuit dat iedereen het beste werk levert als iedereen blij is.

Blij met elkaar, blij met het werk en blij met het resultaat, kortom:

When everything is Hunky Dory.

We zijn trots op onze reputatie van op maat gemaakte service.  En we hopen onze kennis en werkwijze nog lang te mogen delen.

 

Meer weten? Neem contact op met Vonne of Hansje, zij helpen u graag verder.

 

Hunky Dory B.V.

Blankenstraat 254 (meetings alleen op afspraak)

1018SJ  Amsterdam

tel: +31 20 6766356 (tijdens kantooruren)

mail: info@hunkydory.nl (ook voor spoed contact buiten kantoortijden: mail uw contactgegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op)

 

 

 

Hunky Dory_Twitter

The Hunky Dory Story